Medium

Få mer kunskap genom Tarotguiderna

Få mer kunskap genom Tarotguiderna

De flesta människor har väl en önskan att lära sig olika saker genom hela livet?! Även om man inte aktivt söker efter olika sorters kunskaper, kommer detta automatiskt genom att vi ställs inför olika utmaningar, hinder och svårigheter. Vi lär oss hur vi bemästrar dessa och lär oss samtidigt olika slags läxor för att liknande inte ska uppkomma igen. Att lära sig och erhålla ny kunskaper är därmed en naturlig och viktig del i livet.

Stort utbud av spännande och intressanta artiklar

Om du vill lära dig mer om andlighet, religion, magi, astrologi och liknande kan du besöka Tarotguiderna och läsa de artiklar som finns publicerade där. På hemsidan kan du läsa artiklar inom områden som symboler, magi, kristaller och andligt. Du kan även läsa om astrologi och olika religioner för att på så sätt antingen få en uppfräschning av dina egna kunskaper eller lära dig något helt nytt.

Visste du till exempel att kvartsen jaspis är en av de mest vårdande stenarna som finns på vår jord och som kan hjälpa dig i stressiga situationer? Eller visste du att jordbundna andar är andar som av någon anledning sitter fast mellan två världar? Eller att den person som är född i råttans år ofta är en naturlig ledare och att vår tidigare statsminister Göran Persson är född i råttans år?

Lyssna på podcast

Ett annat sätt att erhålla ny kunskap är att lyssna på Vivi Lindes podcast på Tarotguiderna som handlar om ämnen som kropp, själ och inspiration. Hon bjuder även ibland in spännande gäster till sin podcast för intressanta samtal. Du kan lyssna på samtal mellan Vivi och gäster som är häxor, författare eller yogalärare bara för att nämna några.

Vivi har även en podcast tillsammans med Camilla Elfving på Tarotguiderna. Här berör de båda kvinnorna många olika områden. De berör bland annat olika forskningsrapporter inom klärvoajans och mediumskap, telepati och healing. Camilla berättar i ett avsnitt om vad transmediumskap innebär och hur det skiljer sig åt från det mer förekommande mediumskapet. Du har också möjlighet att ställa frågor som de sedan kan lyfta i vissa avsnitt i podcasten.