Nyheter

Oljeimportindustrin – kommer priser att stiga

Oljeimportindustrin är storfinansen. De flesta länder i världen är beroende av den olja som importeras från Mellanöstern eftersom det är det bästa sättet att transportera olja, och om du kan transportera olja så har du makt att påverka oljepriset.

Även Mellanöstern olja kan tyckas dyrt nu kan det inte vara ett fynd i framtiden. I takt med att oljepriserna stiger kommer vårt beroende av olja från Mellanöstern också att stiga. När kommer vi att fatta ett beslut om huruvida vi ska använda den eller inte? Vad är vår plan för att bli av med vårt beroende av oljeimport?

Amerika importerar mer olja än någonsin tidigare. Nu mer än någonsin måste vi hitta ett bättre och snabbare sätt att få vår olja till vår marknad. Låt oss inse det, tiden för detta kommer, förr snarare än senare.

Länder som Indien, Kina, Brasilien, Mexiko, Indonesien, Japan och Sydkorea importerar alla den olja som vi använder. Varför gör USA detta? Och varför skulle de göra det ändå?

Just nu är anledningen till att de gör det av politiska skäl, men snart nog kommer priset på olja i Mellanöstern att stiga och de kommer att sluta göra detta. När detta händer, kommer de att behöva skicka den utomlands. Det kommer att kosta dem mer pengar. Och det är därför de måste börja frakta den utomlands, just nu.

Vi måste få ut den ur USA så snart som möjligt. Detta kommer att göra det möjligt för oss att använda våra egna resurser, som är renare och miljövänligare, och det kommer också att bidra till att sänka våra gaspriser. Vi måste vara så friska som möjligt, men att använda våra egna resurser i stället för Mellanösternolja är också hälsosammare för miljön.

Ett miljövänligt alternativ

Även om vi verkligen kommer att städa upp vår luft och vårt vatten, då måste vi importera den från utländska källor. Det innebär att vi måste ha bättre transportmetoder för att få det till våra hamnar där det sedan kan bearbetas och levereras utomlands.

Vi måste få mer naturresurser, även om det innebär att åka tillbaka till främmande länder. Om vi verkligen vill göra detta land så gott det kan vara, måste vi skydda vår miljö. Vi måste bli energioberoende.

För mer information om industri besöka denna sida.